Lilla hallen

 
Lilla hallens förvandling än så länge. Jag har målat dörren och listerna. Tagit bort korkmattan och målat trägolvet. Tänk vad lite färg kan göra!

Köket

 
Nu har vi målat golvet vitt i köket. Jag är så nöjd. Taket och taklisterna är också helt klara. Nu ska vi bara måla klart alla luckorna och lägga in linoliumgolv vid köksbänkarna. Ljusgrått och mörkgrått rutigt ska det vara. Kan hända att vi ordnar med det under helgen. Målet är att vara klara till jul!
Så vad tycker ni? Ska lägga upp lite före och efter bilder sen när allt är helt klart också. Är roligt att se skillnaden i bilder.

Julstämning 
Nu är jag så sugen på julen så att jag håller på att spricka. Därför har jag tjuvstartat lite!
Hyacinter är min absoluta favorit julblomma, tätt följd av cyklamen.
Nu ska jag snart upp på vinden och leta upp alla min antika julgranskulor också, dem ska jag ha lite överallt. Hängande i fönster, i någon julgrupp, i en skål och i granen. En har redan fått komma fram som ni ser på en av bilderna. Dags att börja julbaka med, ska bli så mysigt att få göra det tillsammans med Thyra. Idag ska vi göra en lingonkrans till ytterdörren.

Ett litet farväl

 

 
Olle, hästen på bilderna finns nu inte längre hos oss. Så jag följde med Julia upp till stallet för att säga farväl och ta lite bilder. Olle har funnits med sedan jag var 13 år, jag red på hans dam Pomme som dog för några år sedan och Julia red på Olle. Det är sorgligt att han inte finns mer, men han var väldigt gammal och hade blivit sjuk. Nu är han uppe hos älskade Pomme. Det kändes bra att säga farväl och Thyra älskade tyckte det var helt underbart att träffa hästarna. Hon ville "prova", så hon fick sitta på snälla gamla Olle. Det var ren lycka! Jag älskar att se hur hon upptäcker världen med sån glädje och nyfikenhet. Det värmer i mitt hjärta att se henne skina upp som en liten sol och klart att Olle gjorde henne så glad. Han kommer vara saknad av många, men han har det bra där han är nu. Alla minnen finns kvar med oss och det är ett gäng härliga minnen han har lämnat oss.
Vila i frid världens finaste Olle!
 

RSS 2.0