Kalas och potträning!

 
Igår hade jag kalas, eftersom jag fyller 24 år idag! Så här dukade jag. Det var trevligt att ha alla släktingar på besök. Mitt i kalaset så hämtade Thyra sin potta och kissade i den för första gången. Vad stolt jag var :) Idag så har hon gjort nr 2 på den också. Äntligen släppte det, så nu blir det potträning på allvar! Ha en bra dag!

Köket

 
Det börjar arta sig lite i köket. Klaffbordet är jag så nöjd med och en kökssoffa var given. Minns själv hur mysigt det var att krypa upp i kökssoffan på morgonen när jag var liten. Gardinerna är handvävda och gamla. Bolster hör ihop med kökssoffor, så det fick det bli. Skulle vilja ha minst en kudde till. Thyra tycker att det är mysigt att vi kan sitta i köket och äta nu äntligen. Om ett par helger ska vi ta tag i golvet, det ska målas och läggas linoliumplattor på en del.

Gefle tvättservis

 
Idag var jag, mamma, Thyra och Mats på loppis i Näsum. Där hittade vi denna vinna tvättservisen från Gefle. Den kostade 450:-, men mamma prutade ner den till 400:-. Billigt för en sådan fin tvättservis tycker jag. Det fick bli en födelsedags present till mig från mamma. Älskar den!

Älvan & Ljungen


 
 
Fotade Thyra ute i skogen för några dagar sedan och detta blev resultatet!
Gillar hur hennes kläder matchade färgen på ljungen, det blev en sval och mystisk känsla.
Min lilla Älva som dansar bland ljungen! Hon heter ju faktiskt Älva i andranamn :)
 

RSS 2.0