Hälsa på i huset

Lite kastanjer ger en höstig känsla!


Hej! Om en liten stund ska jag och Thyra bege oss till huset. De har nästan röjt allt och kvar är bara det de inte vill ha. Så jag ska få kolla och se om det är något mer som jag vill ha kvar, så snällt av dem :) Eftersom de redan har röjt huset så hoppas jag nu på att vi kommer att få det tidigare! Så håll tummarna :)


Lekkamrat!

 

Idag har Thyra haft besök av söta Ellie från mammagruppen (och självklart hennes mamma Sara med:))De har skjutsat runt varandra i gåvagnen. Så gulligt! Nu blir det lite middag, är hungrig som en varg. Ska köra hem till mamma någon dag snart och fotografera lite åt henne. Lägger upp lite bilder då, eftersom mamma och hennes hem väldigt ofta ger mig inspiration! Slänger upp ett inlägg med lite härliga sommarbilder sen bara för att jag saknar sommaren otroligt mycket redan. Jag är verkligen ingen vintermänniska!


Stillsam lördag

Thyra älskar hösten med alla färgglada löv! Mycket fint att titta på.

Min kattfåtöj som följt mig genom nästan hela livet. Har som tidigare nämnt målat den vit så att den skulle se lite fräschare och gladare ut. Eftersom tyget är så pass "dystert" så kändes det som det blev för mycket mörkt innan.

 

Idag har vi en lugn och mysig dag här hemma. Får pyssla med sånt som jag inte hinner när jag är ensam med Thyra. Eftersom det snart bara är en månad kvar tills vi flyttar så är det snart dags att börja packa lite smått, men jag vill inte börja för tidigt heller. Det finns inget tråkigare än att gå runt bland en massa kartonger. Så än så länge så rensar vi mest och slänger allt onödigt. Tanten som bor i huset nu är 88 år gammal och hur pigg som helst, gillar henne skarpt. Hon sköter om huset och trädgården själv, det kallar jag livskvalitet! Sån vill jag också vara när jag blir gammal :) Hon ska lämna en massa möbler till mig som står i källaren. Det är två fina gamla bord, gamla utemöbler och lite annat smått och gott. Kommer visa allt sen så fort jag får chansen! Trevlig lördag!


Gungvala

Gamla glasflaskor. Älskar att de är så operfekta!

Ett gammalt leksakståg som ska stå på en hylla i Thyras rum.

Hennes rum ska bli det roligste att inreda. Can't wait!

En vacker klocka från 1935, samma år som huset! Så det passar ju bra. Någon har skrivit datum och att klockan kostade 2:- på baksidan, sånt tycker jag är roligt!

 

Var i en antikaffär i Gungvala i söndags, där hittade jag dessa sakerna. Är rätt nöjd! Längtar bara så mycket tills jag får börja inreda i huset. Det är ingen mening att göra det fint här hemma längre, känns så meningslöst. Jag bara staplar alla saker på hög så länge....


RSS 2.0