Porslin.


Det är vackert med gammalt nött porslin. Jag vill byta ut mina vardagstallrikar mot några fina gamla. Ska bara hitta någon fin sort som faller mig i smaken. Dessa två på bilden är uppläggningsfat som jag fyndat på loppis vid olika tillfällen.

Thyra leker bredvid mig nu med en kastrull och plastgrönsaker. Det är så mysigt att titta och lyssna på henne när hon lagar mat väldigt koncentrerat. Hon är för go min lilla skatt! Jag får se vad det blir för smarrigt hon bjuder på idag ;)

Visst är det härligt med vårsolen. Den ger en verkligen nya krafter och energi efter vinterdvalan. Livet kan vara så härligt, man måste bara försöka se allt bra även när det är jobbigt. Man ska kunna se glädje i enkla saker, då tror jag att man blir lycklig!


Kökstaket!


Såhär mycket skillnad bir det i höjden på taket!


Här ser man var skafferiet och förrådet har varit innan de rev dem.


Här jobbas det! Det var så fruktansvärt dammigt överallt och jag har fortfarande inte fått bort allt. Hoppas att vi aldrig mer behöver riva gips :)

Vi har bestämt oss för att sätta pärlspont i taket och tapetsera de målade väggarna. Vi ska beställa nya golvlister som är gjorda efter orginallisterna. Kommer bli så fint. Jag skulle vilja måla golvet vitt med, men det vill inte min kära sambo. Vi får se hur det blir sen!


Våren.Visst är väl våren underbar, särskilt när man hittar vackra dubbla snödroppar i trädgården!
Hela trädgården har vaknat nu och det växer upp lökar överallt, ska bli så spännande att se vad det är. Dessutom har jag börjat röja undan en massa barrbuskar, hela trädgården är ju full av dem. Så nu får alla gamla växter som finns under chansen att återhämta sig!


RSS 2.0