Köket före & efter

Köket före och efter! Lite skillnad trots att lite pengar lagts ner. Fantastiskt vad man kan åstadkomma. Det är det som är så roligt med att ha ett eget hus :)
 

Vila & te

 
Har precis satt mig i soffan med en god kopp te. Njuter av lugnet som infinner sig när dottern har gått och lagt sig. Hon somnade tidigare än vanligt idag, helt slut var hon. Nu har jag flyttat in alla glas i mitt bokskåp, vackert blev det! 
 

En skönhet

 
Detta vackra skåp flyttade in hos oss igår. Det var det sista som fattades i vårt matrum. Nu känns det mera ombonat och mysigare. Det mörka träet var en fin kontrast till de vita väggarna och ljusgråa matmöblemanget. Ser fram emot att fylla det med vackra glas och porslins koppar.

Bara små fötter

 
 
För några dagar sedan hade jag och Thyra en underbar eftermiddag tillsammans med en kär vän och hennes son. Vi hade picknick med oss till Valje Halvö. Barnen tittade på fåren, andades havsluft och sprang omkring! Thyra fick  äntligen doppa fötterna. Som hon längtat! Nu dröjer det inte länge tills vi kan bada....

Smått & Gott

Mina underbara blåsippor som fanns när jag flyttade hit!
 
Var på växtbytardag på Kjugekull i lördags. Det resulterade i några nya blommor till trädgården. 5 sorters nya sippor! Man kan se de dubbla gulsipporna på den översta bilden. Även vita scilla och en rosa pärlhyacint! Undertbart att börja skapa och forma sin egen trädgård!!!!

RSS 2.0