De små detaljerna

Här kommer lite bilder på köksventilen vi köpte i helgen. Det ska bli skönt att fylla det svarta hålet med något. Tänk vilken tur att vi hittade ett som passade. Alex har murat fast spjället nu och jag har börjat måla gallret. Ska lägga upp en bild sen när det är klart. Det är de små detaljerna som gör det!


Hylla

Här kommer en bild på min hylla som jag köpte på Karossgården i somras. Jag målade den vit. Jag har inte lagt upp någon bild innan eftersom jag avskyr tapeten bakom den. Längtar såååå tills jag har pluggat färdigt och vi kan börja renovera på allvar. Som det är nu så gör vi bara lite då och då efterhand som vi har råd. Det ska bli roligt att ta tag i lite större projekt, så som toaletten och att göra om fasaden.


Karossgården

Igår så var vi på Karossgården i Gladsax. Vi köpte ett galler till ventilen i köket, hittade en med rätt mått och allt. Kommer bilder på det sen. Min mamma hittade ett gammalt slagbord med orginalmålning och två lådor. Ska försöka fota det också någon dag när jag är hos henne. I en antikaffär i Brösarp köpte jag de fina ljushållarna. En bra dag antikshopping med andra ord.


.....bollar!

Idag gjorde jag några chokladbollar, eller negerbollar som man sa när man var liten. Skit samma vad de heter för goda är de i alla fall :)

Köket börjar arta sig så snart kommer jag slänga upp lite före och efterbilder. Det fattas lite små detaljer, så som bänkskivor, fönsterbräda och belysning. Men helheten är klar!

Thyra har fått en söt mössa av mina vänner som varit i Kanada. Den är hon mallig för!


Thyras kalas!

 
Det blev en vårig dukning igår. Jag vill inte att Thyra ska förknippa sin födelsedag med julen.
Det var en nöjd tjej som somnade gott på kvällen <3

RSS 2.0