Lite julbilder

 
Glömde bort att ta fler bilder under julfirandet. Lite synd, men det händer saker hela tiden. Då är det svårt att vara redo med kameran. Det är så roligt att uppleva julen igen genom Thyra. Att se att det glittrar i hennes ögon av förväntning! Det är nästan roligare än när jag själva var liten. Längtar redan till nästa jul!
Har haft en väldigt mysig jul och är så glad för att Thyra kan få uppleva det på samma sätt som jag har gjort, hemma hos min mamma och hemma hos farmor och farfar! Som det alltid har varit och jag hoppas att det kommer vara så länge än. Samtidigt så längtar jag efter att starta egna traditioner här hemma och att ha julfirandet här hemma i huset. Det får vänta lite till.....
 

Senaste fynden

 
Börjar uppifrån: En stor mandelmusselform, blev hur glad som helst när jag hittade denna. Den är så lagom rostig och shabby! I formen låg där två gamla pepparkaksformar som jag fick med på köpet.En gammal korkskruv har jag länge önskat mig, så nu slog jag till. Formen med fina mönster hittade jag i en antikaffär i Gungvala. Den kostade 60:-, ett bra pris tycker jag! Det blir så fina kakor i den med, har provat att göra en mjuk pepparkaka i den. Sen hittade jag tre fina små ljushållare och de gamla glasögonen på samma ställer som allt det andra. Så alla dessa sakerna utom formen i mitten fick jag för 100:-, det tycker jag är väldigt bra :)
 
Det är så roligt när man hittar saker man letat efter. Helt plötsligt bara är de där! Det finns nog inget roligare än att gå på loppis och i antikaffärer!

RSS 2.0