Likadan som förr

 

Ett annat loppisfynd är denna gamla telefonen. Jag kommer ihåg att vi hade en sån när jag var liten och jag älskade att snurra på siffrorna. På den telefonen bsuringde jag många gånger! :) Nu står det en likadan, fast grå istället för senapsgul, i min hall. Kanske kommer Thyra tycka att det är lika roligt att snurra på knapparna som jag gjorde? Återstår att se....


Rosa rosor

 

Jag har varit i mammas trädgård och fotograferat hennes rosor. Älskar hennes trädgård, det finns någon sorts frid där och man kan rensa tankarna och stanna tiden för en stund. Alla mammas rosor är gammaldags sorter och nästan alla är rosa och dubbla. Hur många olika sorter finns det egentligen som ser likadana ut kan man ju undra? Mamma har ungefär 30 olika sorter. Det är verkligen en härlig tid nu med alla blommor och allt grönt!


Merry Christmas?

 

I söndags var jag nere i Krokås med sambons släkt och åt torsk i en liten husvagn som har öppnat där. Till min stora förtjusning fanns där även en liten utomhusloppis! Där fann jag dessa underbara antika julgranskulorna. 60 stycken närmare bestämt och jag gav bara 50 kronor. Det är ett riktigt kap med tanke på att varje kula är värd runt 20 kronor! De kommer bli så fina i min julgran. Den största nackdelen är att de är i glas och det är ingen bra kombination med en liten ettåring som förmodligen kommer springa runt och riva allt i sin väg ;) Jag får hänga de finaste högst upp helt enkelt! Vissa av dem har till och med stearin på sig. Tänk att de har hängt i någons gran tillsammmans med levade ljus. Helt underbart! Jag kommer inte ta bort stearinet, det är en del av kulornas historia!


Välkommen!

Spegelfat med tassar, vas som jag fått i doppresent och rosa blommor från en vanlig buske som jag inte kan namnet på. Kanske någon av er vet?

 

Bestämde mig för att starta en ny blogg som alla kan läsa (har en privat som är lösenordsskyddad på grund av att jag lägger ut många bilder på min dotter). Här kommer det att finnas mycket bilder och inspiration. Jag kommer skriva om antikviteter jag köper, loppisfynd, inredning, växter och trädgård, djur och massa annat. Allt som jag tycker är roligt helt enkelt! Så häng med :)


RSS 2.0